关注电玩巴士

随时随地,获取最新游戏资讯

退出
WOW

高能剧透:第三位天启四骑士重生怀特迈恩!

发布时间:2016/4/3 8:03:11 来源:NGA 作者:flwrz

高能剧透:第三位天启四骑士重生怀特迈恩!

根据wowhead的数据挖掘,头三位四骑士成员已经毫无疑问了: 纳兹戈林,索拉丁,还有前任血色十字军成员:怀特迈恩

下面是萨萨里安给予的任务:

Sally Whitemane was a priest whose personal tragedy forged an intense connection with the Light. According to the Grimoire of Damnation, a zealot is needed to strengthen the bond between the other souls. Go to the Scarlet Monestary and raise High Inquisitor Whitemane from her tomb in the Scarlet Cathedral. Death has quelled her madness, but the strength of her spirit remains intact. We will offer her the opportunity to atone for her sins. Speak with Thassarian when you arrive at the monestary.

莎莉 怀特迈恩 曾是一名因自己的悲痛往事与圣光有着强大连接的牧师。根据诅咒之书,为了强化四骑士间的连接,一名狂热信徒的灵魂是必要的。 前往血色修道院中的墓地,复活 大检察官 怀特迈恩。死亡已经平息了她的疯狂,但她灵魂的力量还完好无损,我们给她一个为自己所作所为赎罪的机会。

在血色修道院与萨萨里安对话。

目前游戏中只能复活纳兹戈林。 加入黑锋骑士团的他当然不会打赤膊战斗

高能剧透:第三位天启四骑士重生怀特迈恩!

而前几天的第四位四骑士:佛丁一事,我认为肯定是假的

首先,怀特迈恩已经是游戏中的追随者名单之一,她要复活一事板上钉钉,但是里面追随者有萨萨里安和他基友,但是没佛丁。

第二,复活佛丁的文本里面,佛丁有错别字,虽然不是什么不可能的事,但我认为这很可能是暴雪开的一个玩笑而已。

高能剧透:第三位天启四骑士重生怀特迈恩!

提示:支持键盘“← →”键翻页 阅读全文

相关推荐

评论